RUN 4 FUN ZEVENHOVEN
 


Nieuws


Terug naar overzicht

10-07-2019

Mudrun Zevenhoven 2.0 groot succes!

Meer obstakels, meer deelnemers, meer publiek en perfect weer: alle ingrediënten om de tweede mudrun van Zevenhoven als succesvol te bestempelen!

Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf, maar met het draaiboek van vorig jaar in de hand ging het al weer een stuk soepeler. Ook hebben we de tips van de deelnemers van 2018 zoveel mogelijk meegenomen. Zo waren de ren-momenten ingewisseld voor meer obstakels, was het publieksvak vergroot en was er een gezellig terras gecreeërd met biertafels, een food-truck en muziek.

De run begon met de ouder/kind-categorie waarbij jong en oud werden warmgestoomd door Rob Straver van Robey’s gym. Daarna startte de individuele deelnemers en tot slot de groepen. Zevenhoven was goed vertegenwoordigd maar ook de omliggende dorpen wisten de run te vinden en er waren zelfs deelnemers uit Utrecht en Brabant!

Geen mudrun zonder modderbak! Dit obstakel werd als heftig maar daardoor ook weer als één van de leukste genoemd! Ook het elastiek-obstakel en het slot-obstakel ‘de spijkerbroek-hijskraan’ waren favoriet.
Geen idee waar we het over hebben? Kom dan volgend jaar kijken! Of nog beter: doe mee!

De foto's staan binnenkort op de website. En er is weer een professionele aftermovie in de maak.

Alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren: BEDANKT en tot volgend jaar!!!Terug naar overzicht